Cloud, Dutch

In het nieuws Oktober 2022

Na een vakantie van twee maanden te hebben genoten is hij er weer. De In het nieuws Oktober 2022. En deze editie begint direct met een goedmakertje voor onze klanten en partners. Netwerken, ervaringen uitwisselen en plezier hebben met onze Night at the Movies. Over ervaringen uitwisselen gesproken, ook de Nederlandse Nutanix User Group, NL-NUG, heeft binnenkort een pizza middag. Deze kosteloze NL-NUG bijwonen kan door hier in te schrijven. Veel lees plezier!

Night at the movies

Zie als één van de eersten de nieuwste Avatar film in de Kinepolis Jaarbeurs Utrecht en ontdek een extra dimensie in cloud innovatie. Met trots presenteren wij Avatar – the Way of Water voor onze klanten en partners. Tijdens deze avond worden business & fun gecombineerd met netwerken.

Reserveer jouw stoel

Nutanix Cloud Cluster beschikbaar op Azure

Met trots kunnen wij aankondigen dat Nutanix Cloud Cluster (NC2) beschikbaar is op Microsoft Azure. Dit geeft de mogelijkheid om zonder enige aanpassingen applicaties en workloads te laten draaien in de omgeving waar deze het beste presteert. Ook verlaagt het de TCO tot wel 53% vergeleken met andere implementatie oplossingen. NC2 geeft klanten de mogelijkheid om op een nog eenvoudigere, snellere én kost efficiënte manier hun hybride cloud omgeving te managen. Alle voordelen ontdekken?

Lees het hier

Amsterdam UMC focus op toekomst

Een omgeving met hoge beschikbaarheid, flexibiliteit en wat eenvoudig te beheren is. Dat was de doelstelling van het Amsterdam UMC. Lees onze referentie om te ontdekken hoe we dit samen hebben verwezenlijkt.

Lees het verhaal

Cloud Migratie Reality Check

Veel bedrijven verplaatsen workloads voor meer controle, efficiëntie, kosten en nog vele andere redenen. Maar ken je de mogelijke valkuilen als je bijvoorbeeld deze workloads naar de public cloud migreert. Lees of luister onze blog en ontdek waar je op moet letten.

Ontdek de valkuilen

Bedankt voor het lezen van deze in het nieuws Oktober 2022 editie. Tot de volgende keer! De vorige editie kunt u hier terug lezen.