Cloud, Dutch

In het nieuws November 2022

In het nieuws November 2022

Zo op de valreep van het einde van de maand. De nieuwste editie van de In het nieuws November 2022. Tevens de laatste voor dit jaar. En dan ook nog een korte. Gelukkig wel met een drietal mooie onderwerpen deze editie. Zoals altijd hebben we ons best gedaan op de inhoud. Inspirerend leesvoer naar het einde van het jaar toe. Veel lees, luister en kijk plezier gewenst.

De drie pilaren voor een succesvolle multicloud strategie

DE DRIE PILLAREN VOOR EEN SUCCESVOLLE HYBRIDE MULTICLOUD STRATEGIE

Als organisatie moet je snel kunnen acteren op veranderingen. IT speelt een cruciale rol om dit te bewerkstelligen. In deze blog annex podcast lees je hoe de pillaren: snelheid, eenvoud en verplaatsbaarheid hierin helpen.

Volledige flexibiliteit zonder lock-in

VOLLEDIGE FLEXIBILITEIT
ZONDER LOCK-IN

Hoe creëer je een hybrid multicloud strategie dat klaar is voor de toekomst? Tijdens deze video vertellen we hoe je een platform ontwikkeld wat flexibiliteit en keuzevrijheid geeft zonder lock-in. Een strategie die bijdraagt aan de bedrijfsvoering zonder additionele risico’s te introduceren. En één die ruimte laat voor een focus op de toekomst.

Applicaties categoriseren en prioteriseren

HOE BEPAAL JE OF JOUW APPLICATIES MISSION, BUSINESS OF NON-CRITICAL ZIJN?

Hoe bepaal je of jouw applicaties mission, business of non-critical zijn? Applicaties spelen een essentiële rol in elke organisatie. De hoeveelheid groeit jaar op jaar waarmee de druk op IT alleen maar toeneemt. Waar je welke applicatie laat draaien hangt mede af van wat voor applicatie het is. Categoriseer jouw applicaties via een framework en optimaliseer aan de hand daarvan vervolgens je beheer maar ook de applicatie prestaties. En creëer daarmee een hogere tevredenheid onder de gebruikers van diezelfde applicaties. In deze blogpost, ook te beluisteren als podcast wordt een voorzet gedaan voor een framework.

Bedankt voor het lezen van deze In het nieuws November 2022 editie. Alvast hele fijne feestdagen gewenst en tot in het nieuwe jaar! De vorige editie was de In het nieuws Oktober 2022.