Cloud, Dutch, TCO&ROI

In het nieuws Mei/Juni 2022

Cloud on your Terms

Deze maand maar liefst een dubbele editie. U heeft ons een maandje moeten missen maar hier is de in het nieuws Mei/Juni 2022 editie dan eindelijk. Zoals altijd brengen we u graag op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen rondom Nutanix. Vindt hier het laatste nieuws rondom Nutanix, onze producten, onze klanten en meer. De vorige editie is hier te vinden.

Deze maand zijn de onderwerpen:

  1. 15 juni Nutanix Cloud on Your terms klanten event. Meld je nu aan!
  2. Cloudtransformatie: verwachtingen versus realiteit
  3. Cloud economie en de zes meest schadelijke fouten om te vermijden
  4. Ransomware en cyberaanvallen kunnen erger zijn dan natuurrampen”
  5. Hoe DFS en objectopslag toegevoegde waarde leveren in een datacentrische wereld
  6. Nutanix klant referenties – lokale overheid

1. Nutanix Cloud on Your terms

Op woensdag 15 juni in de ochtend houdt Nutanix in Bunnik haar klantevenement waarin verschillende Nutanix sprekers naast onze klant het Amsterdam UMC inzicht geven in hoe u de regie houdt over verregaande security, automation, de route naar de public cloud en de modern werkplek met Nutanix. Schrijf je nu in!

Cloud on your Terms!

2. Cloudtransformatie: verwachtingen versus realiteit

Er is een verschil tussen waar mensen denken dat ze zich zorgen over moeten maken en de realistische uitdagingen van migratie naar de cloud.

Cloudtransformatie

3. Cloud economie en de zes meest schadelijke fouten om te vermijden

Het waardepotentieel van cloud [mckinsey.com] is enorm, maar alleen voor bedrijven die de realiteit van cloudeconomie begrijpen en zich aanpassen aan de realiteit.

4. “Ransomware en cyberaanvallen kunnen erger zijn dan natuurrampen”

“De kosten om zaken te doen en de kosten van het verliezen van zaken worden steeds hoger“, zegt de datacenter manager van Nutanix. “Bedrijven moeten lastige vragen stellen, zoals hoeveel kost het per uur als ik offline ben? Hoeveel gegevens kan ik me veroorloven te verliezen?”  De datacenter manager van Nutanix legt uit hoe bedrijven op meerdere manieren naar hun opslagback-up kijken, omdat er nu meerdere back-up opties zijn die aan alles voldoen, van de strengste gegevensvereisten tot de meest losse.

Disaster Recovery

5. Hoe DFS en objectopslag toegevoegde waarde leveren

Hoe DFS en objectopslag toegevoegde waarde leveren in een datacentrische wereld leest u in dit artikel. Objectopslag en Distributed File Systems (DFS) stellen organisaties in staat om ongestructureerde gegevens op grote schaal te benutten en tegelijkertijd bestandsbeheer te vereenvoudigen.

DFS en objectopslag in een datacentrische wereld

6. Nutanix klant referenties – lokale overheid

Veel (lokale) overheden in Nederland bereiden zich voor op een transformatie van hun digitale omgeving. Dit behoeft vaak een meerjarig IT-transformatieplan die de stad meer controle geeft over haar digitale toekomst. Lees hier hoe de gemeente van Berkeley dit heeft gedaan.

City of Berkely

Bedankt voor het lezen van deze in het nieuws Mei/Juni 2022 editie, tot de volgende keer!