Cloud, Dutch, Experience

In het nieuws Januari 2023

Een nieuw jaar dat we al gelijk begonnen met Nutanix voorspellingen voor 2023. Maar ook tradities worden voortgezet met deze editie In het nieuws Januari 2023. En dat doen we met een drietal mooie onderwerpen en een aankondiging voor een webinar. Geheel conform Nieuwjaars traditie met een focus op trends. Veel lees, luister en kijk plezier gewenst en dat het maar een mooi jaar mag worden.

Nutanix Cloud Clusters op Microsoft Azure

In het nieuws Januari 2023,. Nutanix Cloud Clusters op Microsoft Azure

Keuzevrijheid, workloads verplaatsen naar verschillende omgevingen en controle over kosten. Tijdens het webinar op 23 februari 2023 vertellen we alles over de voordelen van de beschikbaarheid van Nutanix Cloud Clusters op Microsoft Azure. Cloud Architect, Bart van Praet deelt zijn kennis en geeft praktische tips hoe jij dit kunt gebruiken in jouw hybride cloud-strategie. Inschrijven voor dit webinar kan via deze registratie pagina.

Vijf Trends achter multicloud adoptie

In het nieuws Januari 2023, Vijf Trends achter multicloud adoptie

Vijf Trends achter multicloud adoptie, multicloud is een hot topic in de IT-wereld. In deze blog lees je de factoren die de adoptie van multicloud aandrijven. Van flexibiliteit en schaalbaarheid tot veiligheid en governance, ontdek hoe multicloud de groei van jouw bedrijf kan ondersteunen.

Zes IT-trends voor 2023

In het nieuws Januari 2023, zes IT-trends voor 2023

Benieuwd naar de zes IT-trends voor 2023? Hier worden 6 trends besproken die bedrijven in de komende jaren kunnen verwachten. De tweede trend domineert het technische nieuws inmiddels behoorlijk. ChatGPT wordt dan niet met toenaam benoemt maar is inmiddels een prima gesprek onderwerp op een verjaardag. Over dit en de overige vijf trends leest u alles in dit artikel.

Drones in de cloud

In het nieuws Januari 2023, drones in de cloud

Een minder recente trend, maar niet minder snelgroeiend, betreft de inzet van drones. Van digitale surveillance hulp tot assistent in de landbouw. Daar wordt een hoop data gegenereerd. De drones vliegen dan daadwerkelijk in de wolken, maar waar komt die data dan eigenlijk terecht. Een leuk stuk van de Edge naar de Cloud leest u hier.

Bedankt voor het lezen van deze In het nieuws Januari 2023 editie. Wil je meer? De vorige was de In het nieuws November 2022 editie. Tot de volgende!