Cloud, Dutch, Experience

In het nieuws December 2021

Whitepaper

In de in het nieuws December 2021 editie brengen we u graag op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen rondom Nutanix. Vindt hier het laatste nieuws rondom Nutanix, onze producten, onze klanten en meer. De vorige editie is hier te vinden.

De onderwerpen zijn:

  1. Nutanix maakt resultaten van het eerste kwartaal van fiscaal jaar 2022 bekend
  2. Waarom CIO’s hybride cloud als uiteindelijke vorm zien
  3. Whitepaper: Vereenvoudiging van IT-activiteiten, acceptatie van de openbare cloud en DR-beheer in public en private clouds
  4. Het milieu-, sociale en governance rapport van Nutanix
  5. Nutanix klant referenties

1. Nutanix maakt resultaten van het eerste kwartaal van fiscaal jaar 2022 bekend

Ons eerste kwartaal was een goede start van ons fiscale jaar, met een sterke verbetering van de omzet en cashflow), zegt Rajiv Ramaswami, President en CEO van Nutanix. “We behalen onze doelstellingen van vrije cashflow break-even in de tweede helft van kalender 2022 en een CAGR van meer dan 25 procent ACV tot en met fiscaal 2025. In ons eerste kwartaal behaalden we een record ACV (Annual Contract Value), die op jaarbasis met 33 procent stegen, en ook een totale omzetgroei van 21 procent op jaarbasis, onze hoogste groei in meer dan drie jaar.

Nutanix Q1 FY22 Earnings
Nutanix Quarter 1 Fiscal Year 2022 Earnings

2. Waarom CIO’s hybride cloud als uiteindelijke vorm zien

Waarom CIO’s hybride cloud als uiteindelijke vorm zien en dat de weg ernaar toe er een is met kleine in plaats van grote stappen om kosten onder controle te houden

De stap naar public cloud [cio.com] heeft inmiddels veel ervaringen opgeleverd. Eén daarvan is de sterk oplopende kosten. Ook de inflexibele, meerjarige contracten die potentiële besparingen negatief uit kunnen laten vallen omdat reken- en opslagbehoeften afwijken van het plan. Of uiteenlopende governance-modellen, beleid voor het bewaren van metadata en toegangskosten die ongewenste nieuwe datasilo’s kunnen creëren.

3. Whitepaper

Vereenvoudiging van IT-activiteiten, acceptatie van de openbare cloud en DR-beheer in public en private clouds.

Whitepaper

4. Het milieu-, sociale en governance rapport van Nutanix

Het milieu-, sociale en governancerapport van Nutanix belicht onze benadering van belangrijke kwesties die het belangrijkst zijn voor ons bedrijf en onze belanghebbenden. Dit rapport is bedoeld om een ​​overzicht op hoog niveau te geven van onze visie op, benadering van en prestaties op het gebied van milieu-, sociale en governancekwesties.

Environmental, social, and governance report 2020
Environmental, social, and governance report 2020

5. Nutanix klant referenties

  • Belfast City Airport realiseert 40% verlaging van de operationele uitgaven door over te stappen van Managed Sservice Provider naar intern beheer via een eenvoudige geïntegreerde beheerconsole.
  • Sakra World Hospital verhoogt patiëntenzorg op kritieke momenten met Nutanix.
Nutanix Klant Quote
Quote van Nutanix klant Belfast City Airport

Bedankt voor het lezen!

Met vriendelijke groet,

Het Nutanix team